15
dec.

Dare în exploatare Mircea cel Bătrîn, 46

Stimați beneficiari, parteneri și prieteni, compania de construcții RECONSCIVIL, are onoarea şi deosebita plăcere să Vă invite la ceremonia de inaugurare a Complexului rezidențial de pe bd. Mircea cel Bătrîn nr. 46, care va avea loc marți, 22 decembrie, ora 9:00, în curtea din fața blocului respectiv. În cadrul evenimentului dat, într-o atmosferă plîcută și cu dispozoție bună a sărbătorilor de iarnă, ne vom întîlni și vom celebra deschiderea oficială acestei case înmânînd cheile proprietarilor de apartamente.

Programul evenimentului:

  1. Adunarea locatarilor și discursul introductiv al Directorului companiei de construcții;
  2. Ceremonialul de Sfinţire a complexului locativ;
  3. Tăierea panglicii şi înmânarea cheii simbolice;
  4. Recepţia apartamentelor şi înmânarea cheilor;
  5. Semnarea contractului cu furnizorul de gaz natural – Chişinău-Gaz SRL (bloc 2 pe 22.12, blocurile 1 și 3 pe 23.12);
  6. Semnarea contractului de deservire a blocului cu Servcomloc SRL;
  7. Sfinţirea apartamentelor din bloc (la dorință).

Pe data de 22 decembrie la rețeaua gaz va fi conectat numai blocul 2. Blocul 1 și 3 va fi conectat pe data de 23 decembrie începînd cu orele 9.00. Cheile vor fi înmînate numai după vizitarea apartamentului de către reprezentanții Chișinău Gaz SRL.

În aceeași zi, este preconizată și desfășurarea adunării locatarilor din bloc, cu puțin înainte de începutul părții oficiale. La această adunare vor fi puse în discuție întrebările ce țin de gestionarea blocului. De asemenea, vor fi semnate actele pentru constituirea Asociației de Coproprietari în Condominiu (ACC), care se va face responsabilă de gestiunea complexului locativ.

Ceremonia solemnă şi toate procedurile administrative vor dura în total cca. 5-7 ore. Vă îndemnăm să alegeți o haină mai călduroasă, deoarece evenimentul se va desfășura în aer liber și în încăpere neîncălzită.

Echipa companiei de construcţii RECONSCIVIL va depune toate eforturile necesare pentru ca evenimentele programate să decurgă fără tergiversări.

Vă aşteptăm cu drag la ceremonia de inaugurare și Vă urăm bunăstare în noua voastră casă!

IMPORTANT: Pentru a avea posibilitatea de a semna contractul cu Chişinău-Gaz SRL, rugăm toţi beneficiarii să asigure apartamentele pînă la 18 decembrie cu aragazuri cu 4 ochiuri pentru gaz natural. Procesul de instalare și conectarea aparatelor de gaz, (inclusiv și furtun) va fi efectuată de personal calificat, care vine din partea companiei. Prezența locatarilor la conectarea aragazului nu este obligatorie.

Vă reamintim faptul că, pentru a încheia contract cu furnizorul de gaz natural, beneficiarul (omul care este scris în contract de investiții) trebuie să fie instructat referitor la normele de securitate în utilizarea aparatelor care funcţionează în baza gazului natural. Prezenţa membrului de familie, care a trecut instructajul, este obligatorie! Toţi cei care încă nu au trecut acest instructaj, sunt rugaţi să o facă, pe adresa: mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, 93 și să prezinte certificatul corespunzător la semnarea contractului. Mai multe detalii despre amplasarea centrului de instruire găsiți aici.

Pagina blocului pe Facebook:

https://www.facebook.com/groups/650995238321122/

Pentru informaţii detaliate contactați „Secția de investiții și comerț” la nr. 022-51-06-29, 022-51-00-00

Partajează: