25
mart.

Mircea cel Bătrân 50. Prezentare generală a lucrărilor de construcție

Reconscivil continuă construcția obiectului nou de pe bulevardul Mircea cel Bătrân, 50 (Ciocana), reprezentând două clădiri rezidențiale multifuncționale, cu garaje individuale subterane și supraterane, o zonă amenajată și împrejmuită. Aici apartamentele sunt proiectate atât în ​​„versiune albă”, cât și cu finisaje „la cheie”. Obiectul, de asemenea, prevede proiectarea spațiilor pentru staționare temporară a autoturismelor, teren de joacă amenajat pentru copii, îndeplinind toate normele regulamentului de urbanism.

Îi invităm pe toți cei, care au rezervat deja apartamente în casa noastră, să contacteze departamentul nostru de vânzări pentru încheierea ulterioară a contractului. Iar pentru cei care tocmai au întrat pe pagina Reconscivil, invităm să urmăriți linkul https://reconscivil.md/bloc-mircea-cel-batrin-50/ pentru a obține informații detaliate despre obiect.

Pentru perioada de până la 10 zile lucrătoare rezervare apartamentelor este gratuită. Prima rată constituie 30% din costul apartamentului. Vi se acordă și achitarea în rate pentru o perioadă de până la 5 ani. Este prevăzut și un sistem de reduceri!

Profitați acum de începutul perioadei de bronări și decideți unde va fi noul dvs apartament. Numai în perioda aceasta aveți posibilitate de a alege un apartament în concordanță cu exigențele și preferințele dvs!

Finalizarea construcție este preconizată pentru sfârșitul anului 2022.

Partajează: