10
feb.

Inaugurarea spălătoriei auto MODEM Buiucani, Chișinău!

Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea unei spălătorii auto a firmei MODEM în sectorul Buiucani ai capitalei!

Imobilul a fost construit de către compania noastră – RECONSCIVIL. Proiectul a fost elaborat de Consauto-Plus SRL.

Perioada de construcție a durat 14 luni. A fost efectuată aprovizionarea cu echipamentul necesar, instalarea, reglarea și punerea în funcțiune acestuia.

Spălătoria reprezintă un ansamblu unic de unități pentru curățarea a vehiculelor și este formată din mai multe componente:

– Linie automată de tip ”tunel”, capacitatea de spalare  de 40 de masini / ora;

– 4 unități de spalătorie de tip ”autodeservire”, unde conducătorii auto pot gestiona mașina de spălat in mod independent și pe cont propriu, platind numai pentru perioada de inchiriere a acesteia, selectînd un program din lista de bază, corespunzător necesităților sale, precum și adăugînd servicii suplimentare – umezire chimică preliminară, spălare a spumei active, perie de curățare și altele;

– un serviciu exclusiv de întreținere și spălare auto, bazat pe sistemul modern RestorFX, cu 4 trepte (faze) de curățare și reînnoire,  precum și îngrijire deplină al automobilului.
Aceasta este a treia unitate din rețeaua de spălătorii auto MODEM, ce oferă locuitorilor orașului, un serviciu democratic și bugetar de a spăla mașinile lor.

La ceremonia de inaugurare au participat pretorul adjunct al sec. Buiucani, Vasile Mistreanu, și arhitectorul sectorului, Ion Popa, care au subliniat importanța evenimentului din punctul de vedere al dezvoltării cartierului și afacerilor mici, mai ales în vremuri dificile economic.

Vă mulțumim pentru încredere și suntem bucuroși pentru posibilitatea de a participa la punerea în aplicare și inaugurarea acestui obiectiv. Vă dorim succes și prosperitate!

 

Partajează: