8
dec.

Mircea cel Bătrân 50 – transmiterea cheilor!

Stimați beneficiari Complexului locativ situat pe bl. Mircea cel Bătrân 50, сompania de construcții RECONSCIVIL Vă informează că Marți, pe data de 13 Decembrie 2022, la orele 8:30, va avea loc transmiterea cheilor de la apartamente către investitori. Vă așteptăm pe toți în faţa blocurilor respective.

Totodată va fi efectuată și racordarea casei la rețeaua de distribuție a gazului natural.

ATENŢIE! Locatarii blocului trebuie să posede asupra sa buletinele de identitate, deoarece va avea loc semnarea contractelor individuale privind livrarea gazelor naturale cu furnizorul Chişinău-Gaz. Reprezentanţii legali a beneficiarilor de apartamente, trebuie să posede şi procură notarială în baza căreia vor putea să efectueze competențele delegate.

ATENŢIE! Rugăm tuturor investitorilor să doteze apartamentele sale cu aragaze (cu 4 ochiuri, în stare de funcționare), în următorele zile:

  • mâine, Vineri, 9 decembrie de la 8:00 la 16:00;
  • Sâmbătă, 10 decembrie de la 09:00 la 12:00;
  • Luni, 12 decembrie de la 08:00 la 12:00.

Dacă aveți o plită separată de cuptor destinată integrării sale ulterioare în mobilier, atunci trebuie plasată temporar pe un suport stabil (scaunele și scăunelele nu sunt acceptate). Aceasta este o condiție obligatorie al furnizorului „Chișinău-Gaz“ pentru conectarea la rețelele de alimentare cu gaz!

În lipsa certificatului ce atestă susținerea instructajului privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale și fără aragaz, semnarea contractului în ziua transmiterii cheilor nu va fi posibilă, iar conectarea gazului în apartament va rămâne la discreția locatarului.

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la nr.: 022 51 00 00 / 067 51 00 00 sau 06 987 20 50.

Partajează: