14
mart.

Extinderea perioadei de semnare a contractelor până în data de 23 martie 2018

Stimați locatari al blocului de pe str. Ion Creangă nr. 61,

compania de construcții RECONSCIVIL, Vă aduce la cunoștință, că perioada încheierii contractelor individuale cu furnizorul energiei electrice Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. a fost extinsă până în data de 23 martie 2018.

În acest sens, rugăm toți beneficiarii apartamentelor din acest bloc, care nu au reușit să încheie astfel de contract, dar care deja au înregistrat dereptul de proprietate la OCT, să se prezinte în oficiul companiei noastre din str. Onisifor Ghibu 7/3  pentru semnarea acestuia.

Toți cei care încă nu au înregistrat dereptul de proprietate la OCT, este necesar să se apropie la oficiul central Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A.: or. Chisinau, str. A. Doga 4, MD-2024 până pe data de 23 martie 2018.

La moment, de către compania Reconscivil este organizată executarea centralizată a procedurii de racordare a fiecărui apartament în parte la rețeaua de distribuție a energiei electrice de către Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. Furnizarea energiei electrice va fi suspendată și toate contoarele provizorii vor fi demontate. În cazul neprezentării pînă pe data de 23 martie 2018, beneficiarul va fi nevoit să organizeze semnarea și conectarea energiei electrice cu furnizorul în mod individual și de sinestătător.

Este necesar să prezentați:

  1. Originalul contractului de investiție cu mențiunea „Notat” de la OCT Chișinău;
  2. Buletinul de identitate a beneficiarului (în cazul reprezentantului legal — Buletinul de identitate și procura autentificată notarial);
  3. Să aveți cu dvs 600 lei pentru achitarea în avans a energiei electrice (doar pentru cei care nu și-au înregistrat dereptul de proprietate la OCT).

Termenul limită: 23 martie 2018.

Pentru informații suplimentare:

Telefon de contact: 022-51-00-00; 022-51-06-29

Partajează: