12
mai

Sinteza etapelor de construcție a obiectelor ”Ion Creangă, 63” și ”Mircea cel Bătrîn, 42/2”

Procesul de construcție a complexelor rezidențiale ”Ion Creanga, 63” și ”Mircea cel Batrin, 42/2” se desfășoară în conformitate cu planul stabilit. Toate etapele de construcție sunt efectuate la timp.

În momentul de față, la ambele locații, a fost finalizată construcția clădirilor. A fost realizată instalarea rețelelor electrice și de telecomunicații. La obiectul ”Ion Creangă, 63” se desfasoară deja lucrările de fațadă – lucrarile de izolare termică a pereților exteriori ai casei cu plăci din vată minerală. Lucrările de finisare a spațiului de locuit intern și a scărilor continuă. Instalarea rețelelor electrice și de telecomunicații. Aproape a terminat instalarea geamurilor termopan.

În același mod, a început prima etapă a lucrărilor de amenajare a curții, care include lucrări de conectare la diverse comunicații (sistem de colectare apelor pluviale, canalizare, alimentare cu apă etc.), lucrari de hidroizolare si izolare termica a planșeului-spațiului curții, care prevede mai multe straturi intermediare.

Imagini al stadiului actual de construcție a casei de pe strada Ion Creangă 63.

Imagini de construcție a case de pe bd. Mircea cel Batrin 42/2.

Partajează: