25
ian.

Ne îndreptăm spre Ialoveni! Un viitor Bloc administrativ

Compania de construcții Reconscivil lansează lucrările de construcție a unui nou obiectiv – un oficiu pentru beneficiarul nostru ”Catadeni-Lux” SRL. Acest proiect reprezintă un Bloc administrativ cu regim de înalţime D+P+E, care va fi situat in or. Ialoveni, raionul Ialoveni.

În timpul construcției, sunt utilizate numai materiale ecologice, toate materialele și echipamentele de construcție au certificate de calitate, îndeplinesc toate cerințele Uniunei Europene (CE) și care corespund celor mai înalte standarde de siguranță și protecție. Folosim tehnologii moderne pentru a efectua izolare termică și a reduce pierderile de căldură.

Schema constructivă – carcasă din beton armat. Soclul – blocuri din beton, termoizolație cu polistiren extrudat, finisat cu plăci ceramice tip Klinker. Pereţii exteriori sunt executați din blocuri Brikston, termoizolație cu polistiren extrudat finisate cu tencuială decorativă. Elemente de tîmplărie – profil din aluminiu, sticlă termopan.

Termen de executare: mai 2021.

Mai jos puteți vedea câteva imagini fotografice realizate la șantier într-o perioadă de timp cuprinsă între noiembrie 2020 și ianuarie 2021.

  • Pregătirea pentru executarea gropii de fundație.
  • Executarea stratului de egalizare.
  • Armarea și executarea fundațiilor liniare/ izolate.
  • Executarea pereților/ coloane subsol.

 

 

Partajează: