17
sept.

Toți împreună cu pași mari spre final…

Stimați prieteni,

suntem bucuroși să informăm toți investitorii apartamentelor caselor din str. Ion Creangă 63 și bd. Mircea cel Batrân 42/2 că toate lucrările programate se desfășoară conform planului stabilit pentru această perioadă.

Reamintim, tuturor celor care încă nu au reușit să treacă instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale, în scurt timp să o facă și neapărat să ne prezinte Certificatul eliberat de către Chișinău-gaz la sediul companiei noastre pe str. O. Ghibu, nr. 7/3. 

Invităm tuturor celor rămași în urmă să ne ajungă, dar cu restul mergem înainte!

Acum, un pic despre activitățile desfășurate în ultima lună… Toate lucrările legate de termo- și hidroizolarea acoperișului și pereților exteriori a ambelor clădirilor sunt finalizate.  Au fost duse pînă la capăt și lucrările de finisare a fațadei casei din sec. Buiucani. La Ciocana aceste lucrări avansează de la o zi la alta. De asemenea, lucrările de finisare ale interiorului apartamentelor și spațiilor de uz comun tind spre finalizare.

Prin urmare, Vă informăm că lucrările de interior în apartamentele proiectate „la cheie“ au fost finisate, astfel încît categoric nu se acceptă cererile privind efectuarea modificărilor, replanificărilor, deasemenea categoric nu se permite efectuarea acestora desinestătător de către investitori. Totodată, vă comunicăm că ziua pentru vizite la șantierele susmenționate este ziua de sîmbătă.

Au demarat lucrările de amenajare a locurilor de folosință comună în exterior a teritoriului adiacent din curte. În curând vor fi efectuate lucrări privind organizarea unui loc de joacă pentru copii.

Maratonul randamentului lucrărilor de construcţie pe şantierele acestor obiecte continuă!

Partajează: