1
dec.

Aprovizionarea cu gaze naturale V. Alecsandri 147

În legătură cu finalizarea construcției casei de pe str. V. Alecsandri 147 și conectarea ulterioară acestei la rețelele de aprovizionare cu gaze naturale, va avea loc încheierea contractelor individuale între locatari și furnizorul de gaze naturale.

Rugăm toți beneficiarii apartamentelor din acest bloc, în mod urgent, să treacă pînă în ziua de luni, 5 decembrie 2016, instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale în scopuri casnice. Adeverința care va fi eliberată după instructaj trebuie prezentată neapărat la sediul companiei.

De asemenea, rugăm să pregătiți un aragaz cu 4 ochiuri. Fără acest certificat și fără aragaz, semnarea contractului în ziua dării în exploatare nu va fi posibilă, iar conectare gazului în apartament va rămîne la discreția locatarului.

Începînd cu data de 15 și pînă la data de 19 decembrie 2016 este posibil de adus aragazul dvs în apartament.

Persoanele, care au procurat apartamente în blocul finisat la cheie sunt obligați doar să treacă instructajul. Aragazul nu trebuie adus și instalat, deoarece acesta va fi instalat și conectat de către companie.

Partajează: