15
dec.

Înmânarea cheilor. Mircea cel Bătrân 50.

Reconscivil a dat în exploatare cel de-al 42-lea obiect de construcție. Compania nostră, recunoscută pentru calitatea lucrărilor efectuate şi respectarea termenilor, și de această dată şi-a surprins clienţii. În ajunul sărbătorilor de iarnă, magia s-a întâmplat pentru mai mult de 170 familii. Primii proprietari au păşit pragul apartamentelor chiar în ziua inaugurării.

Apartamentele implementate atat in varianta alba, cât și în varianta la cheie sunt realizate cu multă responsabilitate de compania cu peste 22 ani de activitate. Putem să ne lăudăm cu calitatea pe care o oferim cumpărătorilor, inclusiv partea structurală a construcţiei, cât şi elementele de finisare. Reconscivil promite de a fi mereu o adevărată fortăreață pentru clienții săi.

Noii locatari sunt impresionați și spun despre încrederea vută față de companie Reconscivil. ”E căsuţa noastră mult aşteptată. Cu siguranță ne vom simţi bine aici. Suntem fericiți!”, – cu multă recunoștință ne-a vorbit D-na Eleonora Popa. D-l Sergiu Spânu, noul nostru proprietar, ne-a mărturisit că studiind mai multe oferte a optat, totuşi, pentru compania Reconscivil, dat fiind faptul că are un nume deja pe piaţă, are o calitate la care ţine. Iar D-na Veronica Rusu, o altă proprietară a unui apartament din acest bloc, a zis că a preferat deja apartament gata finisat, să nu aibă probleme legate de reparație și să poată intra şi trăi din prima zi în el. Mulţumită a rămas și familia Ionașcu: ”E foarte bine că sunt apartamente finisate la cheie, adică chiar ne bucurăm din plin.”

Reconscivil adresează felicitări cu ocazia deschiderii complexului tuturor benefeciarilor săi și mulțumiri pentru efortul depus deschiderii acestuia tuturor participanților la construcție.

RECONSCIVIL nu doar construiește case, ci oferă senzaţia de Acasă!

Partajează: