15
iul.

Ieșim din razele orașului. Ne extindem spre nord …

Suntem bucuroși să anunțăm începutul construcției unui nou obiectiv – Centrul Comercial ”LINELLA” din orașul Drochia, strada Nicolae Grigorescu 21, care ne-a fost încredințat de către partenerii noștri fideli.

Acest proiect va consta din clădire cu două nivele: Demisol + Parter, cu o suprafața totală de aproximativ 900 mp. Proiectul este elaborat conform tuturor normelor, normativelor și legislației în vigoare, și asigură următoarele exigențe esențiale: rezistența și stabilitate, siguranța în exploatare, siguranța la foc, protecția impotriva incendiilor a clădirii și instalațiilor, igiena, sănătatea oamenilor, refacerea și protecția mediului înconjurător, izolație termică, hidrofugă și economie de energie, protecție împotriva zgomotului. Exteriorul edificiului va fi finisat cu o fațadă de tip ventilat din aluminiu și compozit într-un stil modern. Termen de executare: noiembrie 2019.
Având o experiență remarcabilă, compania noastră a preluat de mai multe ori implementarea unor astfel de proiecte și le-a realizat cu succes, consolidând astfel poziția sa în acest segment.
Și acest proiect nu face excepție. Vom folosi toate abilitățile pentru a ne face partenerii mulțumiți de munca noastră.

Partajează: