9
sept.

Inaugurarea blocului locativ, Ion Dumeniuc, 17.

În data de 10 septembrie 2015, Compania de construcții RECONSCIVIL a inaugurat Blocul locativ, amplasat pe str. Ion Dumeniuc 17, din sect. Ciocana al capitalei.

În cadrul ceremoniei de inaugurare au fost înmânate cheile locatarilor din cele 59 apartamente. Evenimentul a început tradițional cu binecuvântarea preotului prezent la ceremonie, după care Directorul companiei de construcții, dl Valeriu Sufrai, a felicitat toți investorii, partenerii și, nu în ultimul rând, angajații companiei, care au contribuit la realizarea acestui proiect. Inaugurarea blocului locativ a fost marcată prin înmânarea cheii simbolice și tăierea panglicii în pragul ușii de la intrarea în clădire.

La ceremonia de inaugurare a participat Viceministrul dezvoltării regionale și construcțiilor, Dl. Ion Stratulat și Pretor sect. Ciocana, Dna Bostan Galina, care de asemenea a ținut să-i felicite pe toți cei prezenți.

La rândul său, investitorii noștri și-au exprimat recunoștința față de tot personalul companiei noastre RECONSCIVIL pentru munca coordonată și cooperarea productivă pe parcursul întregului ciclu al proiectului dat.

Asemenea tuturor proiectelor realizate sub marca RECONSCIVIL, la momentul inaugurării blocurilor, acestea sunt deja conectate la rețelele de apă/canalizare și energie electrică. Gazul natural s-a conectat chiar în ziua dării în exploatare, astfel încât locatarii să aibă posibilitate să-și realizeze lucrările de finisare în apartamente chiar și în zilele reci a toamnei si iernii, folosind un sistem autonom de încălzire echipat cu cazan individual pe gaz cu un sistem de tiraj forțat conectate la un sistem de coșuri de fum.

Blocul locativ din str. Ion Dumeniuc 17, este format din o singură scară, 10 etaje și parcare auto subterană în două nivele pentru 23 autoturisme. În blocul dat sunt 59 apartamente total, din care 8 sunt cu o odaie, 50 cu două odăi și unul cu trei odăi cu suprafața cuprinsă între 50 și 100 m.p. Blocul este dotat cu ascensor care va coborî pînă la parcarea subterană iar planificarea flexibilă a apartamentelor a constituit un avantaj major al acestui proiect.

De asemenea, a fost finalizate la timp lucrările de amenajare a teritoriului, inclusiv a terenului de joacă pentru copii.

   

   

   

   

   

   

   

Partajează: