11
iun.

Transmiterea cheilor, Miorița 1/1

Stimați beneficiari Complexului locativ din str. Miorița 1/1, сompania de construcții RECONSCIVIL Vă informează că Vineri, pe data de 18 Iunie 2021, la orele 9:00, va avea loc transmiterea cheilor de la apartamente către investitori. Vă așteptăm pe toți în faţa blocului respectiv.

Totodată va fi efectuată și racordarea casei la rețeaua de distribuție a gazului natural.

ATENŢIE! Locatarii blocului trebuie să posede asupra sa buletinele de identitate, deoarece va avea loc semnarea contractelor individuale privind livrarea gazelor naturale cu furnizorul Chişinău-Gaz. Reprezentanţii legali a beneficiarilor de apartamente, trebuie să posede şi procură notarială în baza căreia vor putea să efectueze competențele delegate.

Cei care încă nu au reușit să treacă instructajul privind tehnica securității la utilizarea gazelor naturale, în scurt timp să o facă și neapărat să ne prezinte Certificatul eliberat de către Chișinău-gaz la sediul companiei noastre pe str. O. Ghibu, nr. 7/3.

ATENŢIE! Rugăm tuturor investitorilor să doteze apartamentele sale cu aragaze (cu 4 ochiuri, în stare de funcționare), în data de 17 iunie. Dacă aveți o plită separată de cuptor destinată integrării sale ulterioare în mobilier, atunci trebuie plasată temporar pe o suprafață stabilă (scaunele și scăunelele nu sunt acceptate). Aceasta este o condiție obligatorie al furnizorului „Chișinău-Gaz“ pentru conectarea la rețelele de alimentare cu gaz!

Fără certificatul susmenționat și fără aragaz, semnarea contractului în ziua transmiterii cheilor nu va fi posibilă, iar conectarea gazului în apartament va rămâne la discreția locatarului.

Pentru informaţii suplimentare apelaţi la nr.: 022 51 00 00 / 067 51 00 00 sau 06 987 20 50.

Partajează: