16
iun.

Vă oferim apartamente ”la cheie”, Miorița 1/1

Care sunt cele mai frecvente probleme ale blocurilor noi din Chișinău? Zgomotul nesfârșit de la reparațiile vecinilor, care se tot schimbă rînd pe rînd, spațiile comune, scările blocului și liftul nou instalat deteriorate ca urmare a transportării materialelor pentru reparații de către noi locatari. Sau, se mai întâmplă, complexe locative nefinalizate deplin. Zgomotul de pe șantier care durează ani de zile! Reconscivil oferă o soluție la astfel de probleme! Soluția noastră este o LOCUINȚĂ GATA, unde nu trebuie să faceți reparații sau să fiți îngrijorați de faptul că vecinii dvs vor face reparații. Astfel de apartamente sunt bine gândite de către specialiștii noștri. Proiectele au fost dezvoltate ținând cont de ultimele tendințe în design și arhitectură. Opțiunea „LA CHEIE“ implică implementarea unei anumite liste de lucrări de finisare interioară, atât în ​​apartamente, cât și în complex în întreaga casă.

Adoptăm o abordare individuală pentru fiecare investitor. La această etapă a lucrării, clientul poate participa cu propriile propuneri privind proiectul apartamentului achiziționat.

Reconscivil a adus o astfel de ofertă pe piața Moldovei acum 10 ani. Apartamentele la cheie în întregul complex sunt apartamente deja complet finisate, gata ca să vă mutați și să locuiți în ele din momentul în care primiți cheile. Savurați viața deplină în ele din prima zi!

La alegerea dvs sunt disponibile mai multe planificări ale apartamentelor cu două (de 65 mp și 80 mp) și trei dormitoare (93 mp): https://reconscivil.md/housetwo-floor/miorita-entrance-3-floor-4/

Darea în exploatare este preconizată pentru mai 2021.

 

Partajează: