29
iul.

Startul vînzărilor apartamentelor noi în Chișinău de la RECONSCIVIL

Stimați vizitatori,

Compania de construcții Reconscivil anunță începutul construcției a două obiecte noi, care vor fi amplasate pe strada Calea Ieșilor, 61/2 (Sculeni) și pe bulevardul Miorița, 1/1 (Telecentru), reprezentând două complexe rezidențiale multifuncționale cu apartamente ”la cheie” și în ”varianta albă”, cu spații comerciale și garaje individuale incorporate.

Obiectele, de asemenea, prevăd proiectarea spațiilor pentru staționare temporară a autoturismelor, un loc de joacă amenajat pentru copii, îndeplinind toate normele regulamentului de urbanism. Pentru perioada de până la 10 zile lucrătoare rezervare apartamentelor este gratuită. Prima rată constituie 30% din costul apartamentului. Vi se acordă și achitarea în rate pentru perioada cuprinsă între 2 și 5 ani. Este prevăzut și sistemul nostru de reduceri!

Profitați acum de începutul perioadei de bronări și decideți unde va fi noul dvs apartament. Numai în perioda aceasta aveți posibilitate de a alege un apartament în concordanță cu exigențele și preferințele dvs!

Finalizarea construcție este preconizată pentru anul 2021.

Partajează: